Diivanilaud Loft Wood

Kuumakse al. 20.53  / 48 kuud
UUS!

580.00 

Diivanilaud Loft Wood, mõõtudega 135x75x45.

Kirjeldus

Diivanilaud Loft Wood on tõeline pilgupüüdja, mis paistab silma oma lihtsa, kuid omanäolise disainiga. Selle massiivne struktuur lisab ruumile iseloomu ning kutsub esile sooja ja koduse atmosfääri. Iga laud on unikaalne, tänu sellele, et see on valmistatud männipuidust ja taaskasutatud puidust, mis toob esile looduslike materjalide ilu ja kestvuse.
Männipuidu kasutamine tagab laua vastupidavuse ja kauni loodusliku tekstuuri. Taaskasutatud puidu kaasamine tootmisprotsessi annab igale diivanilauale erilise iseloomu ja saadab sõnumi keskkonnasõbralikkusest.
Diivanilaua kahetooniline viimistlus, mis ühendab naturaalse ja musta tooni, loob stiilse harmoonia. See annab lauatele erilise efekti, mis täiendab kodu sisekujundust.
Massiivne disain muudab laua tõeliselt võluvaks. See on kujundatud nii, et see on nii funktsionaalne kui ka esteetiliselt meeldiv. Laua suurus ja tugevus teevad sellest ideaalse keskpunkti elutoas.
Diivanilaud sobib suurepäraselt erinevate interjööri stiilidega, olgu need siis modernsed, klassikalised või skandinaavialikud.
Diivanilaud Loft Wood on pilkupüüdev ja samas praktiline valik, muutudes vaevata iga ruumi keskpunktiks.


Tarneaeg 30-60 päeva.

Vaadake veel tooteid meie e-poes.
Külastage ka meie kodusalongi Järve Keskuses.

Lisainfo

Kaal 33 kg
Mõõtmed 135 × 75 × 45 cm
Värv

must, naturaalne

Materjal

männipuit, taaskasutatud puit

Kuju

ristkülik

Pakendi mõõdud

137,5×77,5×47

Diivanilaud Loft Wood

Diivanilaud Loft Wood

580.00