Diivanilaud Elegant Natural

Kuumakse al. 27.19  / 60 kuud

830.00 

Diivanilaud Elegant Natural, mõõtudega 170x107x45.

Võrdle

Kirjeldus

Diivanilaud Elegant Natural on kauni klassikalise disainiga, mis pakub ajatut välimust, olles ideaalne valik igasse koju. Valmistatud kvaliteetsest puidust, pakub see laud mitte ainult silmailu, vaid ka vastupidavust ning stabiilsust.
Naturaalne viimistlus annab lauale sooja ja kutsuva ilme, luues hubase atmosfääri. Puidu kasutamine tagab, et laud püsib kaua kaunis ning talub igapäevast kasutust.
Diivanilaud eristub oma kauni kujuga jalgadega, mis mitte ainult ei tõsta laua esteetikat, vaid pakuvad ka stabiilsust ja tuge. Lauajalad muudavad laua visuaalselt põnevaks ning ainulaadseks. Massiivsete jalgade disain peegeldab kvaliteeti ja hoolikalt läbi mõeldud disaini.
Laud on mõõtmetega 170 cm, mis pakub rohkelt ruumi nii jookide serveerimiseks kui ka ajakirjade ja raamatute paigutamiseks. See mõõt võimaldab diivanilaua integreerimist erinevatesse eluruumidesse, luues samas avaruse ja mugavuse tunde.
Diivanilaud Elegant Natural on ideaalne partner igas kodus, pakkudes elegantset disaini ja naturaalsete materjalide eeliseid.


Tarneaeg 30-60 päeva.

Vaadake veel tooteid meie e-poes.
Külastage ka meie kodusalongi Järve Keskuses.

Lisainfo

Kaal 48.3 kg
Mõõtmed 170 × 107 × 45 cm
Värv

naturaalne

Materjal

puit

Kuju

ristkülik

Stiil

klassikaline

Pakendi mõõdud

172x105x48

Diivanilaud Elegant Natural

Diivanilaud Elegant Natural

830.00