Diivanilaud Coffee

Kuumakse al. 15.60  / 48 kuud

440.00 

Diivanilaud Coffee, mõõtudega 120x60x45.

Kirjeldus

Mangopuidust diivanilaud Coffee võlub oma lihtsa, kuid samas silmapaistva disainiga, mis suudab harmoniseeruda erinevate sisustustiilidega, olgu need siis modernsed või traditsioonilised.
Mangopuit on tuntud oma erakordse vastupidavuse ja tiheduse poolest, mis tagab diivanilaua pikaealisuse ja kvaliteedi. Sellised omadused teevad sellest ideaalse valiku, mis talub igapäevast kasutust, ilma, et see kaotaks oma stiili ja funktsionaalsuse.
Diivanilaua disain keskendub naturaalsusele, mis lisab ruumi sügavust ja elegantsi. Looduslik viimistlus laseb laual sulanduda ilma probleemideta erinevate sisekujunduselementidega, luues harmoonilise atmosfääri.
Lisaks oma esteetilisele väärtusele on mangopuidust diivanilaud praktiline valik. See on kvaliteetne ja vastupidav, mis kindlasti teenib teid pikaajaliselt.
Diivanilaud Coffee on rohkem kui lihtsalt mööbliese; see on investeering, mis rikastab teie kodu ilu ja funktsionaalsust. Olgu need siis koosviibimised sõprade ja perega või argised hetked, laud toob ruumi soojust ja elegantsi, olles samal ajal stiilne ja vastupidav.


Tarneaeg 30-60 päeva.

Vaadake veel tooteid meie e-poes.
Külastage ka meie kodusalongi Järve Keskuses.

Lisainfo

Kaal 17.4 kg
Mõõtmed 120 × 60 × 45 cm
Värv

naturaalne

Materjal

mangopuit

Kuju

ristkülik

Stiil

modernne

Pakendi mõõdud

128x10x68

Diivanilaud Coffee

Diivanilaud Coffee

440.00