Küünlajalg Abstract

Kuumakse al. 6.63  / 6 kuud

39.00 

Küünlajalg Abstract, mõõtudega 14,5x7x37.

Võrdle

Kirjeldus

Küünlajalg Abstract on minimalistlik ja kaasaegne, milles stiil ühendab disaini ja funktsionaalsuse. Selle abstraktne vorm sünteesib esteetilist lihtsust ja praktilisust, luues harmoonilise terviku, mis sobib suurepäraselt nii modernsesse kui ka klassikalisse interjööri.
Küünlahoidja on saadaval kahe erineva tooniga – valge ja roheline, pakkudes valikuvõimalust erinevate ruumide ja sisustuselementidega sobitamiseks.
Küünlajala valmistamiseks on kasutatud kvaliteetset alumiiniumi, mis tagab vastupidavuse, korrosioonikindluse ja kerge kaalu. Tänu oma kergele kaalule saab seda küünlajalga hõlpsasti ümber paigutada, luues uue sisustuslahenduse vastavalt meeleolule või hooajale. Selle lihtne, kuid pilkupüüdev disain lisab soojuse ja luksuslikkuse, olles samas praktiline valgustallikas õhtusteks hetkedeks.
Tegemist ei ole pelgalt dekoratiivse elemendiga, vaid funktsionaalse detailiga, mis toob ruumi soojust, mugavust ja intiimsust, luues hubase atmosfääri.
Küünlajalg Abstract on ideaalne lahendus iga ruumi kaunistuseks ja ainulaadse interjööri loomiseks, tuues kaasa elegantsi ja ajatu ilu.

Tarneaeg 1-3 päeva.

Vaadake veel küünlaid ja küünlajalgu meie e-poes.
Külastage ka meie kodusalongi Järve Keskuses.

Lisainfo

Kaal 1 kg
Mõõtmed 14.5 × 7 × 37 cm
Värv

roheline, valge

Materjal

alumiinium

Küünlajalg Abstract

Küünlajalg Abstract

Lisa korvi