Küünlahoidja Magnesia

19.00 

Küünlahoidja Magnesia, mõõtudega 12x12x24.

Kirjeldus

Küünlahoidja Magnesia esindab omanäolist disaini, mis on inspireeritud kaasaegsest stiilist, luues elegantse ja samas funktsionaalse aksessuaari. Valmistatud kvaliteetsest kivilaadsest materjalist ja viimistletud beeži tooniga, lisab see igasse ruumi silmatorkavat ilmet, rõhutades interjööri visuaalset harmooniat.
Kivilaadne viimistlus mitte ainult ei paista silma, vaid toob ka esile minimalistliku disaini ilu. Beež värv, millega küünlahoidja on viimistletud, toob ruumi sooja ja kutsuva atmosfääri. See neutraalne toon lisab elegantsi, sobitudes ideaalselt nii kaasaegsetesse kui ka traditsioonilistesse interjööridesse.
Küünlahoidja ei ole pelgalt visuaalne aksessuaar, vaid ka praktiline lahendus, mis võimaldab luua soojendavat ja meeldivat valgust. Küünlajalg sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks või erilisteks sündmusteks.
Küünla põletamine muudab kogu ruumi atmosfääri. Paigutades mitmeid küünlahoidjaid koos, saate luua võluva ja intiimse keskkonna, mis on ideaalne koosviibimisteks ja pidustusteks.
Küünlahoidja Magnesia on suurepärane näide minimalistlikust disainist, mis sulandub sujuvalt kaasaegse stiiliga. See aksessuaar toob esile nii esteetika kui ka praktilisuse, muutes iga ruumi ainulaadseks ja elegantseks.


Vaadake veel küünlaid ja küünlajalgu meie e-poes.
Külastage ka meie kodusalongi Järve Keskuses.

Lisainfo

Kaal 2 kg
Mõõtmed 12 × 12 × 24 cm
Värv

beez

Materjal

magneesia

Küünlahoidja Magnesia

Küünlahoidja Magnesia

19.00 

Laos