Diivanilaud Noisy Mango

Kuumakse al. 17.35  / 48 kuud
UUS!

490.00 

Diivanilaud Noisy Mango, mõõtudega 120×60×40.

Kirjeldus

Diivanilaud Noisy Mango on minimalistliku stiiliga, kus iga detail on läbi mõeldud. Minimalistlik disain toob esile toote puhtad jooned ja funktsionaalsuse, võimaldades luua hubase atmosfääri igas kodus.
Lauda iseloomustavad ümarad jooned, mis mitte ainult ei muuda seda visuaalselt atraktiivseks, vaid lisavad ka ruumile dünaamilisust. Ümarate nurkadega diivanilaud loob pehme ja kutsuva õhkkonna, muutes selle ideaalseks keskpunktiks igas elutoas. See disainifilosoofia on ühtlasi ka praktiline, hoides ära teravad nurgad, mis on eriti oluline kodudes, kus on lapsed.
Naturaalse tooni kasutamine viimistluses aitab luua soojust ja hubasust, muutes ruumi kutsuvamaks. See toob ruumi naturaalse ilu, luues rahuliku ja tasakaalustatud keskkonna.
Lisaks visuaalsetele omadustele on mangopuidu kvaliteet ja vastupidavus tähelepanuväärne. Mangopuit on tugev ja vastupidav materjal, mis tagab laua pikaealisuse ja vastupidavuse igapäevases kasutuses.
Diivanilaud Noisy Mango ühendab funktsionaalsuse ja esteetika, olles ideaalne valik igale, kes hindavad kvaliteeti ja silmapaistvat disaini oma kodus.


Tarneaeg 30-45 päeva.

Vaadake veel tooteid meie e-poes.
Külastage ka meie kodusalongi Järve Keskuses.

Lisainfo

Kaal 34 kg
Mõõtmed 120 × 60 × 40 cm
Värv

pruun

Materjal

mangopuit

Diivanilaud Noisy Mango

Diivanilaud Noisy Mango

490.00