Söögilaud Comedor

Kuumakse al. 24.13  / 60 kuud

740.00 

Söögilaud Comedor, mõõtudega 180X90X75.

Kirjeldus

Söögilaud Comedor on erakordselt silmapaistva disainiga, ühendades endas lihtsuse ja elegantsuse. Laua disain on tõeliselt pilkupüüdev, pakkudes midagi nii klassikalise kui ka moodsa stiili austajatele. Laua massiivne jalg ja alus annavad sellele tugeva ja stabiilse aluse, samas kui valge lauaplaat toob ruumi kerguse ja avaruse tunde.
Laua jalg ja alus on valmistatud puitlaastplaadist, mis annab tugevuse ja vastupidavuse aastateks. Pealisplaat on kaetud kvaliteetse keraamilise kattega, mis lisab elegantsi ja praktilisust.
Kuna söögilaud on iga kodu keskmeks, on selle disainis arvestatud ka funktsionaalsuse ja praktilisusega. Tugev puitlaastplaat ja keraamiline pealisplaat teevad lauast igapäevases kasutuses vastupidava ja hõlpsasti hooldatava mööblieseme.
Puitlaastplaat on tuntud oma vastupidavuse poolest. Materjal võimaldab luua stabiilse ja tugeva konstruktsiooni, mis peab ajale vastu, säilitades oma esteetilise väljanägemise. Keraamiline pealisplaat on elegantse välimusega ja samas ka väga praktiline. See on vastupidav kriimustustele, kuumakindel ja hõlpsasti puhastatav, muutes laua igapäevaseks kasutamiseks ideaalseks valikuks.
Söögilaud Comedor on suurepärane investeering igale koduomanikule, kes hindab disaini, kvaliteeti ja funktsionaalsust. Laua stiilne välimus ja vastupidavus tagavad, et see jääb teie kodu keskpunktiks aastateks.

  • Materjal: jalg ja alus puitlaastplaat, pealisplaat – marmoriimitatsiooniga keraamiline plaat.
  • Keraamilise plaadi paksus: 2,5 cm.
  • Jala kõrgus: 72 cm.
  • Laua põhja mõõdud: 108x48cm.
  • Vajalik kokkupanek.

Tarneaeg 30-45 päeva.

Vaadake veel tooteid meie e-poes.
Külastage ka meie kodusalongi Järve Keskuses.

Lisainfo

Kaal 60 kg
Mõõtmed 180 × 90 × 75 cm
Värv

must, naturaalne, valge

Materjal

keraamika, puitlaastplaat

Kuju

ovaalne

Söögilaud Comedor

Söögilaud Comedor

740.00