Tool Jute

Kuumakse al. 8.68  / 18 kuud

139.00 

Tool Jute, mõõtudega 45X45X82.

Võrdle

Kirjeldus

Tool Jute tõestab, et stiil ja jätkusuutlikkus võivad käia käsikäes. Tool ühendab jute ja männipuidu, luues sooja ja kutsuva atmosfääri igas interjööris.
Männipuit on tuntud oma kerge kaalu ja vastupidavuse poolest, samuti lisab see interjöörile sooja puudutuse, mis muudab ruumi hubasemaks. Jute tekstuur toob kaasa unikaalse visuaalse ilu ning lisab tooli disainile pehmuse ja mugavuse. See looduslik materjal on hingav ja vastupidav, mis tagab, et tool on mugav ka pikaajalise kasutamise korral. Jute toob ruumi maalähedase ja autentse tunnetuse.
Valides tooli, mis on valmistatud jätkusuutlikest materjalidest, nagu männipuit ja jute, teeme valiku looduse heaks. Need materjalid on biolagunevad ja nõuavad vähem keskkonnakahju tootmise protsessis, mistõttu on tool suurepärane valik keskkonnasõbraliku disaini fännidele.
Iga tooli detail on hoolikalt viimistletud, tagades kvaliteedi ja esteetilise harmoonia. Tool Jute ajatu disain ja looduslikud materjalid muudavad selle ideaalseks valikuks, luues sooja ja kutsuva atmosfääri.


Tarneaeg 30-60 päeva.

Vaadake veel tooteid meie e-poes.
Külastage ka meie kodusalongi Järve Keskuses.

Lisainfo

Kaal 8 kg
Mõõtmed 45 × 45 × 82 cm
Värv

naturaalne

Materjal

jute, männipuit

Pakendi mõõdud

57,5x48x94

tool Jute

Tool Jute

139.00