Lauavalgusti Black Sea

Kuumakse al. 7.60  / 12 kuud

89.00 

Lauavalgusti Black Sea, mõõtudega 20X20X42.

Võrdle

Kirjeldus

Black Sea lauavalgusti esindab eelmise sajandi keskpaiga disaini, ühendades endas ajatut rafineeritust ja modernsust. Selle ainulaadne välimus täiendab igat interjööri, olles ideaalne valik magamistuppa, esikusse või elutuppa.
Valgustil on stiilne marmoralus, mis mitte ainult ei toeta valgustit, vaid loob ka harmoonilise tausta klassikaliste kujundite mängule.
Valgusti suudab kohanduda erinevate interjööri stiilidega, olgu need siis modernsed, klassikalised või eklektilised. Selle lihtne, kuid pilkupüüdev välimus muudab selle tõhusaks aksessuaariks, mis toob välja teiste elementide ilu ning loob erilise atmosfääri.
Puhastage valgustit pehme ja kuiva lapiga, vältides tugevate kemikaalide või abrasiivsete puhastusmaterjalide kasutamist. Nii säilitab valgusti oma sära ja ilu kaua pärast esmakordset sisselülitamist.
Black Sea lauavalgusti on elegantne valik, mis paistab silma. Selle disain ja kvaliteet toovad teie kodu interjööri läbimõeldud ja ajatu elemendi, mis jääb silma ja rikastab ruumi.

  • W50.
  • V220.
  • Kaabli pikkus 145 cm.
  • Sokkel E27.
  • Pirnide arv 1 (ei kuulu komplekti).

Tarneaeg 30-60 päeva.

Vaadake veel valgusteid meie e-poes.
Külastage ka meie kodusalongi Järve Keskuses.

Lisainfo

Kaal 2.2 kg
Mõõtmed 20 × 20 × 42 cm
Värv

must, valge

Materjal

marmor, metall

Pakendi mõõdud

22x22x38

lauavalgusti Black Sea

Lauavalgusti Black Sea

89.00